Deze website maakt gebruik van cookies om het browsen voor u te optimaliseren. Door gebruik te maken van onze website stemt u in met het gebruik van cookies op uw toestel zoals beschreven in ons Cookiebeleid.
Boek nu

Beoordelingen

8,0 Beoordelingsscore
Overzicht score
Hygiëne
8,2
Comfort
7,6
Locatie accommodatie
8,3
Faciliteiten
7,8
Personeel
8,7
Waar voor uw geld
7,7
Beoordelingen
    Rutger
    nl
    9,2
    4 december 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Steven
    be
    5,4
    20 november 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    nl
    10
    11 september 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    J.S.
    nl
    8,8
    25 juli 2017
    De airco
    De ambiance
    Connie
    nl
    9,6
    24 juli 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Sal
    nl
    5,4
    25 juni 2017
    Ok.
    Kamer was erg erg klein, ik kon amper bij me kast, me koffer en minibar - badkamer was ook erg klein
    Personeel
    Shirley
    nl
    10
    25 mei 2017
    Aanrader!
    Alles was perfect
    Heel vriendelijk en behulpzaam personeel. Kamers zijn super mooi en schoon, prachtige badkamer. Onze hond was welkom. Lekker ontbijt. Gezellige inrichting. 20 min lopen naar de duomo. Wij komen zeker terug!
    Sander
    nl
    7,9
    23 mei 2017
    Weelde in Milaan
    De inrichting van het hotel is weelderig. De kamer was bij aankomst al beschikbaar, dus we konden eerder inchecken. Het personeel geeft veel persoonlijke aandacht en weet na een dag bijvoorbeeld hoe je je koffie drinkt. De bedden waren comfortabel, maar wel vrij hard. Perfect bereikbaar met openbaar vervoer (half uur vanaf vliegveld Linate) en een kwartiertje lopen naar de Duomo.
    Jacqueline
    nl
    10
    19 april 2017
    Er zijn geen opmerkingen beschikbaar voor deze beoordeling.
    Birgitte
    be
    7,5
    15 februari 2017
    Heerlijk kitcherig hotel, netjes en vriendelijk onthaal en nog net op wandelafstand van het centrum
    De kamers waren wat gehorig en het biertje aan de bar was helaas vervallen. Het zal waarschijnlijk niet zo vaak besteld worden.
    Het ontbijt was meer dan behoorlijk, vers fruit, verse broodjes, vers beleg (vlees, kaas, confituur), koffiekoeken, yoghurt en zelfs enkele glutenvrije producten.
    Philippe
    be
    7,5
    1 oktober 2016
    Kleine kamer.
    Gezellig hotel. vriendelijk personeel.
    Steven
    nl
    10
    19 mei 2016
    Als je dicht bij centrum van Milaan wil zitten tegen schappelijke prijs, dan is dit prima.
    Was allemaal prima. Vriendelijk ondersteunend personeel.